Letenkový koutek
4.990 Kč
📅viz. níže
✈️PRG - RKT - PRG
📍Smartwings (Přímý let / Odbavené zavazadlo do 23 kg v ceně)
Kdyžtak k zakoupení na pobočkách Exim/Fischer nebo když mi hodíte zprávu do PM, tak předám ať nemusíte na pobočku. Bohužel přes web nelze.
Norimberk - Kos s odletem v červnu za 83,44 EUR, za podobné peníze je tam i Rhodos a Korfu. Rezervace přímo na webu Corendon Airlines.
Dotaz na odborníky na ticketing. Dá se nějak teď poznat, jestli bude Omanair rušit ty podezřele levný vánoční letenky do BKK?
Nejsem zrovna odborník na ticketing, ale píšu v jiném vlákně, že máme zřejmě popiči. K rezervacím se nedá dostat a v Německu píšou, že jim už chodí storna, zatím od OTA. Rád bych byl špatným prorokem;-)
kamos zkousel prolitat pred tydnem, na checkinu mu dali economy, pak se hadal a vystavili mu novy PNR s business class. prisel na gate, nastupoval mostem a pred vchodem do letadla ho zas zastavili a rekli ze bud leti economy nebo nikam. Tak nikam neletel a zustal v CGK.
"Fare Error in Your Recent Flight Purchase - Cancellation of Your Booking" pro itinerář v Promo i Flex přes aerolinku v Y na léto, takže nashle. Respektive ne úplně, ještě si můžu někam vylepit 50E voucher…
Já teda vidím souvislost v ceně. "Nekoupili jsme si to sami, aby to mohlo být dražší".
Economy do KIX za 57k, to je lidovka.
To dělají všichni. U nás ve firmě taky, nákup letenky je díky tomu složitější, dražší a bez reálné možnosti pak něco operativně měnit.
Občas za odměnu zprostředkují pronájem auta, to je ještě horší.
Asi bitcoinový provizní systém funguje dobře.
[citace="nucene premisteny brumak"]
Já teda vidím souvislost v ceně. "Nekoupili jsme si to sami, aby to mohlo být dražší".
[/citace
Hele, vyhráli transparentní výběrové řízení. :D Brno je zlatá loď, já to řikám pořád... ;)
Proč vlastně na nákup letenek se vypisuje "výběrové řízení"? To nezařídí průměrně schopný úředník na odboru zahraničních vztahů magistrátu, proboha?
Nejspíš by to ten "průměrně schopný úředník" zpackal a ještě by z toho nikomu nic nekáplo.
Nechcete prosím založit vlákno "Jak nakupují letenky stát a firmy" nebo tak něco a řešit to tam? Jsem vděčný, když sem kdokoliv dává info o aktuálních akcích a zajímavých letenkách, ale tohle (i když je to taky o letenkách - ale to je skoro všechno na CL...) je docela off topic.
hankaa napsal(a):[citace="nucene premisteny brumak"]
[/citace
Hele, vyhráli transparentní výběrové řízení. :D Brno je zlatá loď, já to řikám pořád... ;)
Proč vlastně na nákup letenek se vypisuje "výběrové řízení"? To nezařídí průměrně schopný úředník na odboru zahraničních vztahů magistrátu, proboha?
zaridi - ale jde o verejne vydaje :) a nejspis zakon na verejne zakazky dorazil i sem.
v podstate soutezi vysku toho transakcniho poplatku + nejaky nasledny support.
✈️ LOT Polish Airlines
🗺️ Všechna polská letiště - Chicago (1849 PLN), Newark (1999 PLN), New York (1999 PLN), Toronto 1999 PLN, Miami (2299 PLN), Los Angeles (2499 PLN).
Všechno jsou přímé lety z Varšavy + Krakova nabízí přímé lety do Newarku a Chicaga. Zbytek s přestupem.
📅 říjen 2025 - březen 2026
🧳příruční a kabinové zavazadlo
🍜 Full-service (na krátkém letu malý sladký snack, na dlouhém teplé jídlo a malý snack).
od 1849 PLN
Prodloužený víkend na ✈️ Santorini se snídaní za 6.490 Kč
Ahoj, Wizz Air přidal od konce července nedělní lety z Prahy do Larnaky a zpět. Aktuálně lze tak sehnat zpáteční letenky i na srpen a první polovinu září za 1.620 Kč s Wizz Discount Club (2.098 Kč bez Clubu). ;-)